5 Ağustos 2008 Salı

Dprofillle Doğru Hedefe Yönelin


Dataprofil, büyük reklamverenlerin yanı sıra küçük işletmelerin ve bireysel kullanıcıların da rahatlıkla kullanabileceği “dprofil” ürününü hayata geçirdi.

Dprofil’in profilleme yöntemiyle kullanıcılar SüperTeklif üyelerinden, hedef kitlelerine uygun olarak seçtikleri kişilere kendi reklam gönderimlerini yapabilecek. Böylece artık, doğru hedef kitleye, doğru reklam gönderimini çok ekonomik bütçelerle gerçekleştirmek de mümkün olacak.

Kullanıcılar, hedef kitleleri doğrultusunda göndermek istedikleri reklam mesajlarını da kendileri oluşturabilecek. Dprofil’in online hizmeti sayesinde, reklam gönderimlerini kendileri yapabilecek.

Türkiye’deki ilk web tabanlı izinli pazarlama platformu www.superteklif.com‘u kuran Dataprofil yine bir ilke imza attı. KOBİ’lere, reklamverenlere ve reklam ajanslarına, 1.000.000’a ulaşan SüperTeklif üyesini hedef kitlelerine uygun olarak profilleyerek reklam gönderimi yapma hizmeti veren Dataprofil, “dprofil” ile bu hizmetini online ortama taşıdı.

Dataprofil, üye firmaların online ortamda SüperTeklif veritabanına SMS ve/veya e-mail ile reklam mesajlarını ulaştırmalarına olanak sağlıyor. Firmaların, “dprofil” hizmetlerinden yararlanmak için www.dataprofil.com.tr sitesinden başvuruda bulunmaları yeterli.

Dprofil Nasıl Çalışır?
Dprofil üyelik başvurunuz onaylandığında, SüperTeklif üyelerinden oluşan veritabanını demografik özellikler, meslek bilgileri, ilgi alanları gibi 30 farklı kritere göre online olarak kendiniz hemen profilleyerek, ürün/markanız için en doğru hedef kitleyi belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz bu kitle içerisinden gönderim listenizi oluşturabilir ve SMS ve/veya e-mail kanallarından birini seçerek gönderim listenize anında tanıtım mesajı/reklam gönderebilirsiniz. Bunun yanında, listenizi kaydedebilir ve dilediğinizde kaydettiğiniz bu listeye tekrar ulaşarak gönderimlerinizi tekrarlayabilirsiniz. Dprofil üzerinden kampanyanızın durum raporunu da anlık olarak takip etmeniz mümkün.
DataProfil, online kampanyaların hızlı ve kolay bir şekilde planlanıp takip edilebildiği dprofil ile izinli-doğrudan pazarlamayı seçen kuruluşlar için vazgeçilmez bir mecra olmayı hedefliyor.

Dataprofil hakkında: Dataprofil A.Ş. SüperTeklif veritabanında bulunan 1.000.000’u aşkın bireysel üyesi ile izinli pazarlama hizmeti sunmaktadır. DataProfil ile Ajanslar / Reklamverenler / Araştırma Şirketleri, SüperTeklif Üyeleri'ni başta ilgi alanları, kişisel özellikleri, demografik yapıları olmak üzere toplam 86 profil kriterine göre profilleyerek pazarlama mesajlarını e-mail, SMS, MMS gibi çeşitli interaktif kanallar ile "doğru" hedef kitlelerine ulaştırmaktadırlar.

Hiç yorum yok: